Handelsbetingelser

Mambusa ApS
Adresse:
Postnummer: 
CVR.nr.: 41917245
Telefonnummer: +45 2218 4260

Betaling

Mambusa ApS modtager betalinger online med følgende betalingsløsninger: Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro (Mastercard Debit) og MobilePay Online.

 Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Ved betaling med Visa Electron og Meastro (Mastercard Debit), som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit betalingskort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms, men eksklusiv fragt.

 Hjemmesiden benytter sig af følgende valutaer til vores prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Mambusa ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage, medmindre andet er anført. Vi leverer til alle lande inden for EU og EØS. Mambusa ApS afsender varer med PostNord – valgfrit udleveringsted. Fragten bliver beregnet ud fra vægt og/eller m3.

Du vil kunne vælge mellem at få pakken sendt ”uden omdeling” eller ”med omdeling”. Du vil altid modtage et track and trace nummer, så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig.

Fortrydelsesret

Når du handler hos Mambusa ApS har du 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på vores hjemmeside, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Perioden på 14 dage starter den dag, hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af dig selv.

Hvis vi har modificeret et produkt i henhold til aftale med dig, frafalder dine rettigheder om at gøre fortrydelsesretten gældende. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du give os besked herom senest 14 dage efter dagen for levering. Herudover skal vi have modtaget varen, som du ønsker at returnere, senest 14 dage efter vi har modtaget dit ønske om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesretten skal sendes på mail til info@mambusa.com, hvor du også bedes udfylde og vedhæfte standardfortrydelsesformularen, se nederst i handelsbetingelserne.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet for en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er til enhver tid op til Mambusa ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Mambusa ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. I denne sammenhæng anses maksimalt to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

 Da du har købt et naturprodukt, kan du ikke gøre reklamationer vedrørende naturlige revner, sprækker eller lignende i produktet gældende.
Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Mambusa ApS dækker returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:
Mambusa ApS
Adresse:
Postnummer:
CVR.nr.: 41917245
Telefonnummer: +45 2218 4260

*Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

få 10% rabat

Følg med i vores Mambusa univers og modtag inspiration til bæredygtig indretning i dit hjem.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.