Om Mambusa

Mambusa bunder i et ønske om produkter, som bærer bræg af natur, bæredygtighed og simplicitet. Vores tanke er at bringe funktionelle, enkle produkter ind i dit liv og hjem, som er produceret i naturvenlige materialer med et bæredygtigt præg. 

Mange af vores produkter er udført i bambus, hvilket er en af de hurtigst voksende planter på jorden. Dette gør bambus til et super bæredygtigt alternativ til mange andre træarter på grund af dets naturligt fornyende egenskaber. Derudover er pesticider og kemikalier ikke påkrævet, når der dyrkes bambus. Dette betyder, at kultiveringen er naturlig og aldrig skader miljøet. Vi forarbejder manuelt produkterne her i Danmark.

Udover bambus benytter vi os også af genanvendt metal og aluminium i vores produkter som f.eks. radiatorhylden. Herudover benytter vi os også af akryl i vores produktsortiment. Akryl er et slidstærkt materiale, som har en lang levealder. 

Efter en håndfuld hyggelige stunder med brainstorming og lækker frokost blev Mambusa ApS dannet. Sideløbende med Mambusa ApS beskæftiger vi os med henholdsvis, arkitektur, varesikring & bæredygtig livsstil. Vi bringer hver især forskellige aspekter til bordet.

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at bestille nogle specifikke produkter i specielle
størrelser etc.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

få 10% rabat

Følg med i vores Mambusa univers og modtag inspiration til bæredygtig indretning i dit hjem.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.